imagesca491kwn
www.caremocadeuashop.nl

Caremo Cadeau shop

Caremo cadeau-shop

In de zeer uitgebreide cadeau-shop van Caremo vindt u een uitgebreid assortiment aan cadeauartikelen en relatiegeschenken. Boven in de pagina zijn alle categorieën aangegeven waardoor u direct een keuze kunt maken in welke categorie u het cadeau wil zoeken.

Woonkamer decoratie en tafel accessoires

In deze categorie zijn duurzame, exclusieve,klassieke en design producten te vinden waar u zelf of de dankbare ontvangen levenslang plezier van zal hebben. Het zijn alle bekende gerenommeerde A merken zoals Bredemeyer, Zilverstad, Leopold Viena en veel meer.

Baby, eerste jaar en kinder-cadeaus.

Voor de aller kleinste hebben we een uitgebreid assortiment met verzilverde artikelen samengesteld.

Keuken accessoires

In deze categorie is alles te vinden om de keuken te voorzien van zeer luxe en waardevolle accessoires.

Badkamer accessoires

Hier zijn luxe bad-kussens, design zeep-dispensers, badkamer-spiegels,Marseille zeep en veel meer artikelen te vinden om de badkamer een nog mooiere en luxer uitstraling te geven.

Cadeaubonnen

Wanneer het moeilijk blijkt om voor een ander een lux cadeau uit te kiezen is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen, zodat de ontvanger zelf naar eigen smaak een geschenk kan uitzoeken.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. en verzendkosten. De bestelde geschenken zullen binnen 48 uur worden bezorgd op het door u aangegeven adres na betaling. Het is mogelijk om via ideal pay af te rekenen.

Wij wensen u veel plezier in de winkel en voor vragen kunt u bellen naar 070-3870202 of mailen naar info@caremoverhuur.nl