!
!
untitled_004

Diensten

U kunt bij ons diverse diensten afnemen, zoals bediening, party-manager, facilitair medewerker, glazenspoeler/halen, transport (vrachtwagen met chauffeur) of kok.

Voor bedrijven, ambassades, (sport) verenigingen, scholen, hotels, restaurants, café's, gemeentehuizen en diverse andere instellingen geldt bij meerdere afnames een ander tarief. Bel 070-3870202 of mail naar info@caremoverhuur.nl

!

Facilitaire medewerker

Onze facilitaire medewerkers zijn er voor al uw wensen en kunnen uw evenement opbouwen, inrichten, afbreken, opruimen en/of schoon maken.

Of het nu gaat om het inrichten van de gehuurde bar, zaal met tafels en gedekte (sta)tafels, garderobes, podia, marktkramen, keuken, partytenten, decoratie of andere wensen, wij maken het voor u naar wens. 

Allround medewerker bediening

Allround medewerkers bediening. Deze medewerkers bediening hebben allemaal ruime ervaring in de horeca. We spreken Nederlands, Engels en Duits, zijn representatief en bekend met de horeca etiquette.

We hebben onze eigen kleding van Caremo catering, maar kunnen ook in traditionele zwart wit kleding uw gelegenheid bedienen.

Allround medewerker bediening

Medewerker bediening

imagescahtpem5

Barkeeper

Barmannen en vrouwen kunt u huren voor uw hotelbar, café, eetcafé, party, evenement, promotiefeest, vereniging, discotheek of andere gelegenheden. Alle bartenders spreken Nederlands, Engels en Duits, ze zijn bekend met de horeca etiquette en hebben een professionele drankenkennis. Daarnaast zijn ze in het bezit van sociale  hygiëne en B.H.V.

Glazenspoeler /haler

Bij een feest is het altijd prettig als de tafels en zaal er representatief uit zien. De inzet van onze ervaren glazenspoeler/haler maakt dit mede mogelijk door ondersteuning van het bedienend personeel.

Afwasser

imagescaq3n08o
Functieomschrijving: het afwassen van  serviesgoed en voor hergebruik geschikte materialen zoals borden, bestek, pannen en eventuele andere keukenbenodigdheden. Verder houdt de afwasser uw keuken schoon en bergt de afwassen materialen op. 

Partymanager

De party-manager geeft leiding aan medewerkers bediening en is in het bezit van sociale hygiëne. De manager werkt zelf ook mee en heeft ruime ervaring en deskundigheid.

Zelfstandig kok

imagescariw2w1zelfstandigwerkendekok
De zelfstandig werkende kok voor het voorbereiden en bereiden van maaltijden.

Chef kok

Wij regelen een chef-kok die nodig is voor uw diner of evenement op elk gewenst niveau.