Tropen de luxe buffet (Indonesisch) .

  • Nasi pandan: Geurige gestoomde Thaise rijst
  • Nasi goreng kip: Gebakken rijst met kip, ei en groente
  • Bami goreng kip: Gebakken mie met kip, ei en groente
  • Babi ketjap: Varkensvlees in zoete sojasaus
  • Ajam bessengek: Malse kippendijfilet in milde sojasaus
  • Sate babi: Malse satè van varkensvlees
  • Javaanse kipsatè: Malse kipfilet op houtskool gegaard
  • Javaanse satèsaus:Heerlijke pindasaus met traditionele specerijen
  • Sambal goreng Udang:Garnalen in kokossaus met kemirinoten
  • Sajoer lodeh: Groentemix in milde kokosmelk
  • Tunis boontjes: Knapperige boontjes en maïs in sojasaus
  • Sambal goreng tempeh: Gefrituurde sojablokjes in zacht pittige saus
  • Sambal goreng telor: Hard gekookte eieren in kokossaus met keminoten
  • Atjer kerimun: Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
  • Seroendeng: Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
  • Emping melindjo: Gebakken notenkroepoek
  • Kroepoek oedang: Gebakken garnalenkroepoek
  • Sambal koreng kentang: Gefrituurde zoete aardappelstrips
  • Sambal badjak: Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien en gember
  • Desert clasic: Indonesische gekruide laagjeskoek
  • Spekkoek Pandan: Indonesische gekruide laagjeskoek met pandanblad