Goede doelen

http://www.fietsentegenkanker.eu/

Fietsen tegen kanker

Een familielid, vriend, bekende, of misschien wel zelf: iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Kanker maakt jaarlijks nog teveel slachtoffers. Niet alleen de patiënt zelf: het gezin, de familie en naasten in de omgeving zijn slachtoffer van deze vreselijke ziekte.

 

De cheque met de opbrengst van 2012.

Klik hier voor alle foto’s van 16 juni 2012! (dank aan Ron, Dirk en Eline).

Iedereen doet mee


Fietsen Tegen Kanker is een jaarlijks terugkerend evenement, een monsterfietstocht vanuit Voorburg (Zuid-Holland) naar Oosterhesselen (Drenthe): een afstand van 240 kilometer. Er is ook een mogelijkheid tot een kortere tocht van 100 kilometer. Ben je een renner die deze tocht aandurft, schrijf je dan snel in. Er is totaal geen wedstrijdelement, het belangrijkste is dat we een gezellige dag hebben, waar de saamhorigheid centraal staat.

Fietsen Tegen Kanker is een positief initiatief. Met deze actie wil de organisatie extra aandacht vragen voor de ziekte en tevens geld inzamelen om te doneren aan het KWF Kankerbestrijding. Dit fonds zorgt ervoor dat er onderzoek gedaan kan worden naar nieuwe medicijnen en behandelmethodes. Omdat we weer een stapje meer willen dan vorig jaar is het streefbedrag gesteld op € 25.000,-

De inschrijving voor 2013 is geopend!