Caremo voor fietsen tegen kanker

Wij sponsoren een bedrag van € 50,00 om te beginnen en van elk cadeau artikel die we verkopen zullen we er € 2,00  aan toe voegen.

Voor de dag zelf stellen we twee prijzen beschikbaar die daar verloot zullen worden. Daarnaast zullen we tot die tijd de prijzen verloten,waarvan de volledig opbrengst ook naar deze actie zal gaan.

Schrijf je in voor € 1,00 plus € 5,50 verzendkosten (de volledige € 6,50).  zal na aftrek van de inkoopkosten/ inkoopsprijs van de cadeau artikelen ook naar deze actie gaan. Je bestelnummer,waarvan je een bevestiging krijgt is tevens het lotnummer.

 

Inschrijven lot fietsen tegen kanker

Uw naam komt op de site te staan en zo ook het bedrag dat er binnen komt. De helft word gebruikt voor de inkoop van prijzen en zullen telkens aan de site worden toegevoegd als het inschrijfbedrag stijgt. We gebruiken de helft voor de inkoop van de cadeaus tegen inkoopprijs en de andere helft als opbrengst.

Etagére Celeste rond 3 hoog

etagére Celsete rond drie hoog verzilverd

zilverplated serving stand Celeste round 3-tier

afm. size 33/27,5/20x42,5cm

Brut Prestige Champagne - Domaine Jean Vesselle

Gemiddeld cijfer:

8.0 (1 beoordelingen)

Land: Frankrijk
Streek: Bouzy - Champagne
Wijnhuis: Champagne Jean Vesselle
Druif: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
Lekker bij: Heerlijk als apératief

love bassic

Een leuk cadeaupakket met waterdicht hartvormig badkussen met zuignap, een rode keramiek zeepdispenser en een fles met 1 liter rosezeep. Klik op de foto met badkussen om de zeepdispenser en de zeep te zien.

champagnekoeler jumbo

Zeer luxe champagnekoeler van rvs op standaard.

champagne bucket jumbo stainless steel

cadeaubon