Indonesisch buffet

Tropen buffet (Indonesisch)

  • Nasi Puth: Gestoomde witte rijst
  • Nasi Goreng kip:  Gebakken rijst met kip, ei en groente
  • Mihoen Goreng vegetariscg: Gebakken rijstvermeceli met ei en groenten 
  • Babi ketjap: Varkensvlees in zoete sojasaus
  • Dagging Rendang:  Zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus
  • Ajam bessengek: Malse kipfilet in milde kokossaus
  • Satè Babi:  Malse satè van varkensvlees
  • Javaanse kipsatè: Malse kipfilet op houtskool gegaard
  • Javaanse Satèsaus: Heerlijke pindasaus met traditionele specerijen
  • Sajoer lodeh: Groentemix in milde kokosmelk
  • Sambal Goreng boontjes:  Sperziebonen in een pittige saus
  • Sambal goreng telor: Hardgekookte eieren in kokossaus met keminoten
  • Atjar Ketimun:  Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
  • Kroepoek Oedang: Gebakken garnalenkroepoek
  • Emping Melindjo: Gebakken notenkroepoek
  • Seroendeng:  Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
  • Sambal Goreng  Kentang: Gefrituurde zoete aardappelstrips
  • Sambal badjak: Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien trassie en gember
  • Seroendeng: Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
  • Sambal badjak: Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien, trassie en gember
  • Dessert Spekkoek classic:  Indonesische gekruide laagjeskoek