- Nasi Puth: Gestoomde witte rijst
- Nassi Goreng kip: Gebakken rijst met kip, ei en groenten
- Pad thai noodle: Noedels met ei, bosui en paprika
- Kang pad Neua: Ossehaas in Thaise rode curry
- Dagging Rendang: Zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus
- Ajam bessengek: Malse kippendijfilet in milde kokossaus
- Babi Pangang: Geroosterd varkensvlees
- Tai si Kai: Malse kippendijfilet in zwarte bonensaus
- Javaanse kipsatè: Malse kipfilet op houtskool gegaard
- Javaanse satèsaus: Heerlijke pindasaus met traditionele specerijen
- Pak Ruam: Knapperige gwokte groente in oestersaus
- Tunis boontjes: Knapperige boontjes en maïs in sojasaus
- Tjap tjoy: Knapperige Chinese groenteschotel
- Atjar Kerimun: Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
- Seroendeng: Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
- Emping Melindjo: Gebakken notenkroepoek
- Kroekoep Oedang: Gebakken garnalenkroepoek
- Sambal Goreng Kentang: Gefrituurde zoete aardappelstrips
- Sambal Badjak: Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien, trassie en gember
- Spekkoek clasic: Indonesische gekruide laagjeskoek
- Spekkoek Pandan: Indonesische gekruide laagjeskoek met pandanblad