- Nasi pandan: Geurige gestoomde Thaise rijst
- Nasi goreng kip: Gebakken rijst met kip, ei en groente
- Bami goreng kip: Gebakken mie met kip, ei en groente
- Babi ketjap: Varkensvlees in zoete sojasaus
- Ajam bessengek: Malse kippendijfilet in milde sojasaus
- Sate babi: Malse satè van varkensvlees
- Javaanse kipsatè: Malse kipfilet op houtskool gegaard
- Javaanse satèsaus:Heerlijke pindasaus met traditionele specerijen
- Sambal goreng Udang:Garnalen in kokossaus met kemirinoten
- Sajoer lodeh: Groentemix in milde kokosmelk
- Tunis boontjes: Knapperige boontjes en maïs in sojasaus
- Sambal goreng tempeh: Gefrituurde sojablokjes in zacht pittige saus
- Sambal goreng telor: Hard gekookte eieren in kokossaus met keminoten
- Atjer kerimun: Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
- Seroendeng: Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
- Emping melindjo: Gebakken notenkroepoek
- Kroepoek oedang: Gebakken garnalenkroepoek
- Sambal koreng kentang: Gefrituurde zoete aardappelstrips
- Sambal badjak: Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien en gember
- Desert clasic: Indonesische gekruide laagjeskoek
- Spekkoek Pandan: Indonesische gekruide laagjeskoek met pandanblad